La consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté, es va comprometre divendres a la nit a mantenir les ajudes del seu departament cap als projectes socials i solidaris que l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans impulsa per als col·lectius més desafavorits. Munté va adquirir aquest compromís davant del president veïnal, Josep Rueda, durant el pregó de la festa del barri, d'on va ser convidada d'honor.

"He pogut veure tots els projectes i programes que es desenvolupen des de l'associació de veïns, i com repercuteixen en el benestar i la qualitat de vida", va manifestar Munté, tot afegint: "adquireixo el compromís de Benestar Social de continuar treballant braç a braç amb l'Ajuntament, les associacions de veïns i amb tots els que treballen en l'àmbit de Manresa". Segons la consellera, "el futur és xarxa i mediació". I això, va dir, "em porta a parlar d'aquest teixit social tan ric que tenim a la ciutat de Manresa, al barri de la Font dels Capellans, a la comarca i al país", va ressaltar. I va cloure el discurs amb un crit de "Visca Manresa, visca el barri de la Font dels Capellans i visca Catalunya!".

Josep Rueda l'havia precedit demanant al públic més participació veïnal a l'associació, amb la vista posada sobretot al 40è aniversari del barri, que se celebra el 2015. Va fer un elogi del barri, de la seva gent i també de la seva solidaritat, mostrada en la iniciativa La Font Solidària de recollida de menjar. "Hem de ser solidaris, no per als de casa, sinó per a tots: per a tots els que viuen a Manresa i a la Font dels Capellans", va dir, rebutjant implícitament la campanya racista de recollida d'aliments organitzada fa pocs dies per Plataforma per Catalunya al barri.

Finalment, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va considerar la Font dels Capellans "com un espai de convivència modèlic a la ciutat". I va afegir que "ens hem de sentir orgullosos de la diversitat de barris de Manresa, molt extensa i molt pròpia. I segurament tots els altres barris voldria emmirallar-se amb el barri de la Font".