Creu Roja a Manresa va atendre l'any passat més de 3.800 persones, el que representa el 66 % més que no pas tres anys enrere, el 2010, quan aleshores van rebre alguns dels serveis de l'entitat 2.334 persones.

Les dades fan referència a les 22 poblacions del Bages on actua Creu Roja, i són a la memòria que acaba de fer pública l'entitat "per difondre amb transparència la feina feta i donar valor al treball que fan els voluntaris i els tècnics", assegura el president de l'entitat, Miquel Riera.

Del 2010 al 2013 hi ha hagut cada any un increment de persones ateses, fet que s'explica, segons Riera, per l'actual situació socioeconòmica i perquè s'ha anat ampliant l'assistència a tota la comarca. També, però, pels projectes nous que s'han posat en marxa. Alguns per donar resposta a la crisi i les seves conseqüències, i altres per prestar més atenció, per exemple, als col·lectius més vulnerables com la gent gran i la infància, que són dos dels principals àmbits d'actuació de l'entitat.

Del 2010 al 2013 hi ha hagut cada any un increment de persones ateses, fet que s'explica, segons Riera, per l'actual situació socioeconòmica i perquè s'ha anat ampliant l'assistència a tota la comarca. També, però, pels projectes nous que s´han posat en marxa. Alguns per donar resposta a la crisi i les seves conseqüències, i altres per prestar més atenció, per exemple, als col·lectius més vulnerables com la gent gran i la infància, que són dos dels principals àmbits d'actuació de l'entitat.