El Servei d'Idiomes de la Fundació Universitària del Bages (FUB) ha tingut durant el curs 2013-2014 més de mig miler d'alumnes, concretament 440 que han seguit els cursos durant el període acadèmic i 72 més que han realitzat els cursos intensius d'estiu.

Es tracta d'un dels serveis de la institució universitària amb més creixement i projecció interna i externa a causa de l'augment de la demanda d'aquest tipus de formació especialitzada. Per aquest motiu, la FUB aposta per adaptar-se a les necessitats de l'alumnat i de cara al curs 2014-2015 oferirà més cursos, de més nivells i amb noves franges horàries. La matrícula serà del 2 al 22 de setembre.

Les principals novetats en l'oferta per al curs 2014-2015 afecten bàsicament els cursos d'anglès, que són els més demanats. La programació inclou un curs de preparació per a l'examen del Proficiency que s'impartirà als vespres. Es tracta del nivell més alt d'anglès que estableix el marc europeu (C2). La nova oferta inclou també dos cursos semipresencials que es faran els dissabtes al matí de nivell 3 i nivell 5. Finalment s'oferiran cursos d'anglès en horari de matí adreçats a persones que treballen a la tarda i que necessiten un horari adaptat a la seva situació laboral. En franja de matí s'oferiran cursos dels cinc primers nivells d'anglès. Aquesta nova franja horària s'afegeix a les que han funcionat durant aquest curs: la de migdia i la de tarda/vespre.