Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d´Esquadra de la Comissaria de Manresa del grup de delinqüència urbana, van detenir el dia 12 d´agost dos homes i dues dones, d´entre 29 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i veïns del Prat de Llobregat i Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d´un delicte de furt.

El mateix dia 12, pels volts de les 18:00 hores, un agent de paisà que estava realitzant tasques de seguretat ciutadana va rebre avís que dues persones havien intentat sostreure productes d´un supermercat de Manresa.

Amb la descripció dels dos autors facilitada per part del responsable de l´establiment, l´agent va iniciar recerca per la zona per tal de localitzar-los.

Poc després, es van rebre dos nous avisos d´altres supermercats on s´havien produït els mateixos fets i en què la descripció dels autors coincidia en tots ells.

Arran d´aquests fets, una patrulla de mossos va anar a recolzar l´agent que estava fent la recerca.

Finalment, els agents van localitzar un dels sospitosos a l´interior d´una furgoneta que sortia d´un dels supermercats que acabava d´avisar.

Els mossos van aturar el vehicle i van comprovar que a l´interior hi havia quatre persones, dues de les quals coincidien amb les descrites pels responsables dels establiments.

En l´escorcoll de la furgoneta van trobar diversos productes d´alimentació, higiene i neteja. Alguns d´ells estaven amagats en un cabàs de cotxet per bebès on hi havia una nina que simulava un nadó i que ajudava a tapar els productes sostrets.

Després de fer les gestions per determinar l´origen dels objectes, els mossos van constatar que s´havien furtat de diversos supermercats de Manresa.

Els agents van detenir als quatre ocupants del vehicle com a presumptes autors d´un delicte de furt, ja que el valor total dels objectes sostrets superava els 400 euros.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van passar el dia 14 d´agost a disposició judicial davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.