El públic d ela Festa Major Alternativa s'ha mantingut fidel, un any més, als concerts que han tingut lloc a la plaça del Puigmercadal de Manresa. Des de dijous passat, cada dia a les les 10 del vespre la música s'ha començat a sentir a la plaça i el so dels altaveus no s'ha aturat fins ben entrada la matinada. I de nou, al llarg de totes les nits es feia difícil moure's per una plaça que estava plena fins al capdamunt de públic.

Una de les actuacions que van atraure més públic va ser, divendres a la nit, la dels Ai, ai, ai, que va portar la seva rumba gracienca i maresmenca a la capital del Bages. Abans, a la tarda de divendres mateix, aquest grup ja havia actuat a la plaça de la Música, que va ser l'escenari dels tallers de la FMA Infantil. Abans, també en el marc del programa infantil, s'havien fet tallers de manualitats i de castells, a càrrec dels Tirallongues, en una jornada molt concorreguda, segons van explicar fonts de l'organització de la festa. La resta de grups que van actuar a la nit van ser Juanma El Kelu i Arrap, a part d'una demostració castellera dels Tirallongues.

Els organitzadors també es mostraven satisfets per l'èxit de la jornada de dissabte, tant de les activitats infantils de la tarda com de la bona assistència als concerts de la nit i matinada a la plaça de Puigmercadal. Dissabte, el cartell estava format pels Humash, La Gatzara, Space Invaders, Orxata Sound System i Sessió Petarda amb Joel el Pallaso.

D'altra banda, des de l'organizació també mostraven la seva satisfacció perquè en cap de les jornades "no hi hagut cap incidència remarcable", assenyalaven les mateixes fonts.

Per ahir a la nit era previst que de nou tornessin els concerts a la plaça del Puigmercadal amb les actuacions de Golpe de Rabia, Cor de Queixes, la Trocamba Matanusca, Atzemblea i UHF Stereo, a més de la crema de la falla amb els Batrakes i una demostració bastonera de CBA Manrússia van del Pal.