La Muralla del Carme i la de Sant Domènec es tornaran a tallar al trànsit avui, un dels dies centrals de la festa major, amb la novetat que s'allargarà fins a 2/4 de 8 del matí, i no fins a les 4 de la matinada com fins ara. És el tercer any consecutiu que un dels principals eixos de circulació del centre de la ciutat quedarà en mans exclusivament dels vianants i no dels cotxes.

El trànsit es començarà a tallar a partir de les 5 de la tarda a l'alçada de la carretera de Vic, i a partir de les 11 del vespre ja no es podrà passar de la Bonavista. Pel sector de la carretera de Cardona es començarà a desviar a les 5 de la tarda. En tots dos casos no es restablirà la normalitat fins a 2/4 de 8 del matí.

El fet que el tancament del trànsit s'allargui pràcticament quatre hores és per qüestions pràctiques i no pas perquè s'hi celebrin més activitats de les previstes, segons explica el president de l'Associació Manresa de Festa, Joan Orriols. D'aquesta forma hi haurà més temps perquè es desmuntin les parades de la fira Estelània i també la logística de tots els actes que es fan al voltant de la Muralla i la plaça Sant Domènec.

Pràcticament a la mateixa hora, a partir de les 11 de la nit, hi haurà la festa de pintura i colors Shake That Color Festival a la plaça Europa, el ball de festa major de la plaça Porxada, el concert de Gossos a la plaça Sant Domènec, a més a més de les activitats de l'Alternativa a la plaça Puigmercadal.