El candidat del PSC a l'alcaldia de Manresa, Felip González, ha avançat a aquest diari que el sentit del vot del grup municipal en el ple de dijous quan es debati l'aprovació inicial del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) serà d'abstenció perquè hi ha tot d'aspectes que no veuen clars, entre ells "que facilita l'ampliació del Carrefour" del sector dels Trullols.

González es demana "per què l'equip de govern de CiU no ha informat públicament" d'aquest fet i si la CUP, que ha anunciat el seu vot favorable al nou POUM, "ho ha explicat a la seva assemblea".

L'alcaldable socialista ha valorat que l'equip de govern de CiU ha fet marxa enrere de la proposta d'ampliació d'usos del Joncar -al sector de les pistes de conduir- però, d'altra banda, "possibilita el creixement d'un hipermercat en clara contraposició al discurs de CiU i la CUP de foment del comerç de proximitat i de les botigues del nucli antic".

González demana en veu alta si "la Cambra de Comerç i la UBIC saben que el Carrefour es pot ampliar gràcies a aquest POUM. Els comerciants i els agents socials en general ho saben?".