L´Ajuntament de Manresa iniciarà la setmana vinent diverses actuacions per a la millora del paviment de diferents punts de la ciutat. Els treballs, que tenen l´objectiu de millorar de la seguretat en la mobilitat als barris, provocaran alteracions de trànsit i prohibicions d´estacionament.

Calendari i punts d´actuació:

Dilluns 13 d´abril:

€ Millora del paviment de la cruïlla dels carrers Av. Tudel a amb carrers Santiago Rusiñol i Solsona. Aquests treballs es realitzaran en dues meitats per tal de mantenir el trànsit de vehicles d´Av. Tudela i es mantindrà el pas de vehicles de carrer Solsona i Santiago Rusiñol, sempre i quan l´estat de les obres així ho permeti. És previst que aquests treballs durin ½ dia (s´iniciaran a partir de les 9:15h).

€ Millora del paviment del pas de vianants de carrer Mn. Cinto Verdaguer amb ctra. Vic. Aquests treballs es realitzaran en dues meitats per tal de mantenir el trànsit de vehicles. És previst que aquests treballs durin ½ dia.

€ Millora del paviment del carrer Nou de Santa Clara, tram entre carrer Purgatori i Sant Maurici. El trànsit de vehicles provinent del carrer Purgatori i el que circuli per carrer Nou de Santa Clara es desviarà pel carrer Vell de Sant a Clara en direcció a carrer Sant Maurici i Nou de Santa Clara. És previst que aquests treballs durin 3 dies.

Dimarts 14 d´abril:

€ Millora del paviment de la Plaça del Mil·lenari en l´accés des de Passeig del Riu. Durant els treballs de sanejament del ferm s´habilitarà un carril d´accés per als vehicles provinents de Passeig del Riu per tal de mantenir el trànsit habitual de la rotonda. Es realitzaran talls i desviaments puntuals durant els treballs de pavimentació. És previst que aquests treballs durin 4 dies.

Dimecres 15 d´abril:

€ Millora del paviment del carrer Pau Casals en el tram proper a carrer Lluís Millet. Es prohibirà l´estacionament de l´àmbit de les obres per tal de mantenir el trànsit de vehicles. És previst que aquests treballs durin 3 dies.

Dijous 16 d´abril:

€ Millora del paviment a carrer Gaudí en el tram proper a carrer Viladordis. Es prohibirà l´estacionament de l´àmbit de les obres per tal de mantenir el trànsit de vehicles. És previst que aquests treballs durin 2 dies.