L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana els treballs per habilitar l'àmbit del camí de Santa Caterina, de 360 metres de longitud, entre la carretera d'accés al barri de la Guia i la torre de Santa Caterina. L'actuació, que és previst que s'executi durant un mes, té un pressupost de 30.000 euros.

Les obres inclouen la pavimentació del camí, la col·locació de dos bancs, dos pals de senyalització d'itineraris i la plantació de dos arbres. La pavimentació consistirà a aplicar-hi un tipus de formigó de color cru adient amb l'entorn i a conservar les restes d'antics empedrats que alguns trams del vial encara conserven. El camí de Santa Caterina és apte només per a vianants i segueix en bona part el camí medieval que connectava Manresa, des del Pont Vell, cap al sud i l'oest, en direcció a Igualada, Calaf i Lleida.

D'altra banda, per augmentar la seguretat en la mobilitat als barris, dimecres es van iniciar els treballs de millora de l'accés a la plaça 8 de Març des del carrer del Cós. Amb motiu d'aquests treballs s'ha prohibit l'estacionament de l'àmbit d'afectació de les obres. Es manté l'accés de vehicles a la plaça sempre que les obres ho permetin. És previst que aquests treballs estiguin acabats dimecres vinent.