Canviem Manresa, la marca amb què es vol presentar a les eleccions municipals el cercle de Podem a la ciutat, ha assegurat que ja ha aconseguit 1.300 de les 1.500 signatures que necessita per poder concórrer als comicis com agrupació d'electors.

Dilluns, dia 20, és la data límit per presentar la candidatura amb els avals a la junta electoral de zona. Abans, els suports han de ser validats a la secretaria de l'Ajuntament o per un notari.

El cap de llista, Dídac Escolà, explicava ahir que, tot i estar pendents del recompte definitiu, estaven contents de com s'estava desenvolupant el procés de recollida de suports. "Manresa ha reaccionat bé", i afegia que "s'ha entès el missatge que les firmes són perquè ens puguem presentar a les eleccions i no impliquen que ens hagin de votar a nosaltres".

Escolà afirmava que la recollida de suports "ens ha permès apropar-nos a molta gent al carrer".

Continua la recollida

Entre avui, demà i divendres esperen passar de les 1.500 signatures i recollir-ne més perquè, si se n'invaliden algunes per problemes formals, encara hagi marge i això no posi en risc l'acceptació de la candidatura per part de la junta electoral.