L'Agrupament Escolta i Guia Antoni Gaudí celebra aquest diumenge l'acte central del seu 50 aniversari. Ho farà amb una jornada que preveu reunir unes 300 persones i que es repartirà entre els locals del cau i el pati de l'escola La Font. Inclourà dinar popular.

A banda de celebrar l'aniversari amb les persones que formen l'agrupació actualment, l'objectiu de la festa, han explicat responsables del cau, és reunir les que hi han passat al llarg dels anys, algunes de les quals han participat en l'organització. De fet, la majoria de col·laboracions d'artistes i activitats que inclourà les faran exescoltes.

La celebració començarà a les 11 del matí amb una exposició dels 50 anys i de diferents moments representatius de l'escoltisme, visites teatralitzades als locals del cau (c. Sant Cristòfol, 44), photocall escolta, la pintada d'un mural, el joc d'enterrar l'ampolla i altres sorpreses. A 2/4 d'1 del migdia es farà un torneig intergeneracional d'estirar la corda i a les 2 del migdia dinar a base de paella, seguit d'un petit espectacle i de música i danses amb Fot-li Folk. Els tiquets, que serveixen per finançar la festa, s'havien de comprar abans del 27 de març. La festa és oberta a tothom però el tiquet (12 euros), del qual se'n posarà algun a la venda diumenge, dóna dret a dinar i a un record de la commemoració.

L'Agrupament Escolta i Guia Antoni Gaudí va obrir els actes d'aniversari amb una caminada, el gener passat. Aquest curs hi ha 101 infants i joves de 6 a 18 anys, dels quals es fan càrrec vint caps.