La sala d´Actes de l´Hospital Sant Joan de Déu de Manresa acollirà demà dissabte, 18 d´abril, la Jornada d´Hospitals Comarcals de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica que enguany organitza el servei d´aquesta especialitat de la Fundació Althaia.

La jornada es dividirà en tres taules rodones. En la primera s´analitzaran les actualitzacions i novetats en l´àmbit de la reconstrucció mamària després d´un càncer i en la segona es tractarà l´abordatge dels tumors de pell i les ferides cutànies. Per últim, la tercera taula, estarà dedicada a la cirurgia estètica. Les ponències aniran a càrrec de professionals especialistes de l´Hospital de Terrassa, l´Hospital Josep Trueta de Girona, l´Hospital de Bellvitge, l´Hospital Germans Trias i Pujol, el Policlinic SUN (Itàlia), la Clínica Planas, l´Hospital de Mataró, la Quirón-Teknon i la Clínica del Vallès.

La jornada arrencarà a les 9 del matí amb la inauguració en la qual hi prendran part el Dr. Ignasi Carrasco, Director Assistencial d´Althaia; el Dr. Manel Romaní, President de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica; i la Dra. Elena Martí, Cap de la Secció de Cirurgia Plàstica d´Althaia.