Demà i demà passat se celebrarà a la Sala Petita del Kursaal la segona edició de SVIP Manresa, una acció de dinamització comercial de la ciutat l'objectiu de la qual no és vendre sinó mostrar una imatge de qualitat i professionalitat del comerç de Manresa. També, donar una atenció especial als clients habituals i als potencials.

Deu empreses participaran a l'edició d'enguany, que és bianual i es va dur a terme per primera vegada el 2013. Es tracta de Copèrnic, Itziar, Viatges Masanés, Setè Cel, Font i Roca, SG4, Vins Tomasa, La Creadora, el cafè restaurant del Kursaal i Fototècnia. Cadascuna d'aquestes firmes presentarà les seves novetats o noves col·leccions de productes selectes d'una forma innovadora.

Segons el president de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC), Jaume Pont, SVIP "vol donar una imatge de qualitat, professionalitat i prestigi del comerç de la ciutat". Per a Pont, és una iniciativa més de la UBIC per dinamitzar el sector comercial de Manresa.

Per la seva part, la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Sílvia Gratacos, destaca que es tracta d'un concepte innovador "amb un toc de qualitat i diferenciació. Aquesta aposta sempre tindrà el suport de la regidoria de Comerç".