El fins ara número 1 de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de Manresa, Albert Pericas, ha desaparegut de la llista de la formació per a les pròximes municipals. El cap de llista és Sebastià Llort, l'altre regidor de PxC al consistori manresà, amb qui mantenia evidents desavinences.

Pericas haurà estat set anys a l'Ajuntament, gairebé dos mandats. Era el número 6 a les municipals del 2007, quan PxC es va presentar per primera vegada a Manresa. Aleshores el cap de llista va ser el barceloní Xavier Arcas. Va renunciar a l'acta de regidor al final del 2008. També ho van fer els cinc primers de la llista, alguns d'ells exmilitants de la franquista Fuerza Nueva. Va ser llavors quan Pericas va entrar a l'Ajuntament.

A les municipals del 2011 Pericas va ser el número 1 de la candidatura i Sebastià Llort el 2. Tots dos han estat regidors en aquest mandat, durant el qual han estat evidents les seves desavinences. També ha coincidit amb un canvi al capdavant de la formació que va crear el vigatà Josep Anglada. L'actual secretari general és Robert Hernando.