Aquest divendres la Fundació Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia, juntament amb l´Ajuntament de Manresa i l´Associació l´ERA han presentat al mercat de la Mion el nou catàleg del regadiu de Manresa que forma part de l´Anella verda i agrària de la ciutat. Aquest vol ser una eina per donar a conèixer els agricultors i productors que treballen, dinamitzen i fan venda directa, o a través de mercats i cooperatives, al Regadiu de Manresa. Més enllà de fer-los visibles es pretén que sigui una eina per promoure el consum de proximitat, de qualitat i en molts dels casos de varietats locals lligades al Pla de Bages.

En motiu d´aquesta edició del catàleg s´ha preparat tot un seguit d´activitats per aproximar el regadiu a la ciutadania. Totes aquestes activitats són gratuïtes:

Diumenge 26 d´abril: sortida de descoberta al regadiu de Manresa (zona Viladordis), visita a la finca d´un dels agricultors que fan venda de proximitat i tast de productes del regadiu. Activitat apte per tots els públics. Lloc i punt trobada: Centre Visitants del Parc de l´Agulla 10h.

Dissabte 9 de maig: dins el marc de l´activitat "La Moguda a l´Agulla" organitzada pel CAE hi haurà un taller de planter de llavors i de manualitats relacionats amb el regadiu. Activitat per a públic familiar. Lloc i horari: Parc de l´Agulla de 17 a 20h.

Dissabte 22 de maig: xerrada "Com fer possible la Sobirania alimentària a Catalunya" per en Pep Tuson. Activitat apte per tots els públics. Lloc: Masia de Can Font de 19 a 20:30.