Èxit de públic en la representació dels Miserables que ha tingut lloc aquest dissabte i diumenge al carrer medieval del Balç. Unes 329 persones es van aplegar entre els dos dies per gaudir d´aquest musical compost el 1980 per Claude-Michel Schönberg i basat en la novel·la de l´escriptor romàntic francès, Victor Hugo.

Els assistents n´han fet una valoració molt positiva, especialment aquells que visitaven el carrer del Balç per primera vegada han mostrar la seva admiració i sorpresa per l´escenari medieval.

En total s'han fet 12 passis entre els dos dies de les 5 a les 7.30 de la tarda, cada 30 minuts, tot i que l'espectacle té una durada aproximada d'una hora. El diumenge ha estat el dia més fort amb un ple absolut en totes les recreacions i amb un total de 197 visitants. El dissabte, que ha estat més fluix sobretot entre les 5 i les 6 de la tarda, ha comptabilitzat uns 132 assistents.

Aquests esdeveniment l'ha fet possible una vuitantena de participants i col·laboradors entre Entorn produccions socioculturals, i les escoles de música l'Esclat de Manresa, Sallent i Artés. Això com tots els actors que han donat vida a la revolució a l'interior de "El carrer dels Miserables" .