La Politècnica de Manresa té el reconeixement del territori, però fa falta més compromís real de les institucions i també econòmic, pensa el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Enric Fossas. Ahir va visitar l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM). Va venir a dir que de les paraules s'ha de passar als fets.

Fossas va estar acompanyat de la cúpula de la Politècnica de Catalunya. També van ser a Manresa el president del Consell Social de la UPC, Ramon Carbonell, i la gerent, Olga Lanau.

Va assegurar que és agradable per a un rector d'una universitat que té una seu important a Manresa "el reconeixement del territori. Moltes vegades ha estat de paraula, però entenc i espero que amb el temps sigui un compromís real, econòmic fins i tot". Va recordar que en 4 anys la UPC ha tingut una retallada d'entre el 25 i el 30 % de l'aportació de la Generalitat, i que el finançament per fer recerca està sota mínims. Va avançar que té previst reunir-se amb els alcaldes dels municipis on la universitat té centres per "explicar la situació, que és crítica, i demanar ajuda".