L´Ajuntament de Manresa ha decidit prorrogar el període per presentar al·legacions del Pla d´Ordenació Urbanística Municipal (POUM), aprovat pel Ple Municipal del 19 de març, que acabava el 7 de juliol, fins al 30 de setembre amb l´objectiu de facilitar les gestions de les persones, entitats o associacions interessades en presentar les seves objeccions al nou pla.

El termini per demanar cita prèvia, que es pot fer anant a la mateixa Oficina del POUM o a l'Oficina d´Activitat Econòmica (Pl, Major, 1), trucant al telèfon 93 878 23 54 (de 9 a 14 h) o per Internet a la web municipal o la del POUM, acabarà el 15 de setembre. La presentació de les al·legacions es pot fer presencialment a l´Oficina d´Activitat Econòmica (OAE) i a l´Oficina del POUM, o per Internet a través de la web municipal.

Els interessats a fer consultes o rebre informació detallada d'aquest pla urbanístic de la ciutat, seran atesos a l'Oficina del POUM (C/ Amigant, 5), sempre que hagin sol·licitat una cita prèvia, els dimarts d'11 a 14 h i de 15 a 18 h, els dijous d'11 a 14 h i el divendres de 9 a 12 h.