Feina dura, la que té al davant el personal del nou institut de Cal Gravat per tenir-ho tot a punt per rebre, l'1 de setembre, els primers dels 400 alumnes als quals donarà servei a partir del dia 14.

Ahir, una grua i camions s'encarregaven de treure les cargoleres -per dur-les, entre d'altres llocs, a Roda de Berà- on, durant 7 anys, s'hi ha fet classe.

El director de l'institut, Antoni Massegú, va explicar en la visita d'obres que es va fer ahir a les instal·lacions que cal acabar d'adequar totes les aules, laboratoris, tallers i gimnàs perquè quan els alumnes entrin per la porta tinguin tot el que necessiten. A la visita hi havia també Antoni Llobet, director general de Centres Públics de la Generalitat; l'alcalde Valentí Junyent i Josep Ramírez, director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central.

Llobet i Junyent van subratllar que 400 alumnes podran gaudir de les noves instal·lacions i, també, el fet que l'obra s'havia aconseguit tirar endavant en uns moments econòmicament molt complexos.