La tinent d'alcalde i regidora Olga Sánchez ha deixat la presidència d'Unió a Manresa. La seva dimissió va ser acceptada ahir per l'executiu local del partit i a partir d'ara el seu càrrec l'ocuparà Vicenç Hontangas i Gómez.

Sánchez ha volgut deixar constància "explícita" del seu suport i lleialtat institucional al govern local de l´Ajuntament de Manresa liderat per Valentí Junyent, així com a la resta de companys regidors i regidores de govern que formen part de CiU.

Segons ha explicat, la necessitat de centrar-se en la seva tasca com a regidora, respecte a la qual ha assumit noves delegacions envers la legislatura anterior, així com "l´obligació i el desig de treballar per i amb la nostra ciutat de Manresa" han comportat la presa d´aquesta decisió de renúncia a la presidència, per una banda, i, per l'altra, no "desatendre la confiança" dipositada ni des de la militància, ni des de la coalició CIU, coalició que es manté vigent a nivell municipal i comarcal.

Sánchez assegura que continuarà "mantenint-se fidel al seu compromís amb la militància de Manresa i en la defensa d´un partit que a nivell local ha apostat per l´afirmació dels valors humanistes, dels principis de llibertat, de democràcia i de justicia social, mantenint intacte el respecte d´uns envers els altres, tot i defensant individualment i lícitament qualsevol matís que configura la definició del que ha de ser un mateix objectiu".

Per altra banda, el partit ha anunciat que ha rebut sis baixes de militants avui mateix.