El primer tram del Passeig de Pere III de Manresa, entre Crist Rei i la plaça de Sant Domènec, té el primer Wi-Fi públic d'accés lliure de la ciutat. L'ha instal·lat l'operadora manresana de telecomunicacions Fibracat amb el suport de l'Ajuntament de Manresa. És prou potent perquè s'hi puguin connectar 2.500 usuaris simultàniament.

A través de Manresawifi tothom qui vulgui podrà accedir a la xarxa de forma gratuïta durant 90 minuts al dia. En el moment de fer-ho demanarà el correu electrònic i el número de mòbil perquè així ho diu la llei per temes de seguretat i per procurar pels continguts que es descarreguen a la xarxa. Un missatge SMS donarà la clau per entrar al servei. Els clients de Fibracat hauran de complir els mateixos requisits, però no tindran límit de temps.

Per fer possible la iniciativa, l'operadora Fibracat ha instal·lat cinc punts de connexió entre Crist Rei i la mateixa plaça de Sant Domènec. Són caixes petites que pràcticament passen inadvertides. Se n'ha col·locat una en una de les columnes que hi ha a l'entrada del Passeig des de Crist Rei, a la façana del teatre Kursaal, a la del Casino i n'hi ha dues a la plaça de Sant Domènec. Una apunta cap al Passeig i l'altra cobreix la plaça.