Tan bon punt va sortir a l'escenari, Salva Racero es va posar el vestit del fill pròdig que torna a casa per la porta i, a més, ho fa per la porta gran. El vocalista dels Lax'n'Busto va liderar la banda en el concert que els del Vendrell van fer, dissabte a la nit, amb motiu de la Festa Major de Manresa. Un concert que va complir amb l'etiqueta de plat fort que se li havia penjat des de la presentació del cartell i que va omplir de gom a gom la plaça de Sant Domènec.

L'arrencada del concert va ser tota una declaració d'intencions del grup, immers en la celebració de prop de tres dècades sobre els escenaris. Així, després d'una extensa dosi del mestissatge dels teloners Cultrum, Lax'n'Busto van obrir foc amb Miami Beach, single de l'any 1991 que va transportar simbòlicament el centre de la capital del Bages a l'època dels primers grans èxits del seu repertori.

La revisió d'aquests èxits de primera fornada, però, va sonar a Sant Domènec amb un deix de record actiu, amb poc marge per a la nostàlgia. Segurament la presència en escena del cantant manresà va ajudar a actualitzar aquests temes, oferint nombroses racions de la seva energia i la seva posada en escena habituals. Sols la presència de la resta de músics i una veu a estones adoptant tics del seu predecessor semblaven apuntar que els temes pertanyien a altres èpoques de la banda.