"Què diu el poble?". El candidat de Catalunya Sí que es Pot es va presentar així ahir a la tarda en una visita a Manresa. No va ser cap acte públic, es deixa per a la campanya electoral, però tot i això una quarantena de persones el van anar a rebre a la Plana de l'Om. Va ser un primer contacte amb membres de les formacions que formen la candidatura. Hi havia gent d'Iniciativa, Esquerra Unida i Alternativa i Podem. Va acompanyar Rabell la candidata del Bages Laura Massana, número 13 a la llista.

Massana va ser la primera a denunciar la "desinversió" que pateix el Bages a tots els nivells i sobretot en infraestructures. "Això va en contra de ser un espai competitiu. No és només pel Bages. També pel Berguedà i el Solsonès". Va assegurar que "som al centre de Catalunya, i el que passa aquí també ha de ser al centre del Parlament. I Rabell ho sap".

Ho sap i coneix part de la Catalunya Central, ja que per qüestions professionals es desplaçava sovint a Sant Vicenç. "He tingut alguns ensurts a la C-55", va dir.

Va afirmar que és "fefaent" que hi ha un desequilibri territorial, i que els "dèficits d'inversió en un territori com aquest són un greuge comparatiu i un problema de justícia social. Hi ha la necessitat d'un projecte de país que sigui capaç de sargir les àrees metropolitanes amb la Catalunya interior".

No es va estalviar crítiques al govern de la Generalitat i al President Artur Mas. Va recordar que l'actual reforma laboral va ser votada pel PP i per CiU, i va lamentar que no es faci balanç de les polítiques econòmiques, socials, mediambientals "i de dretes de CiU i el PP".