El portaveu del govern municipal, Toni Llobet, desmenteix que actualment hi hagi a Manresa nens sense un àpat diari. "Hi ha els mecanismes per garantir que no", diu Llobet, tot i que admet que "sempre hi pot haver alguna situació sobrevinguda". Llobet respon així l'afirmació del president del grup municipal del PSC, Felip González, que en el ple de dijous va assegurar que aquesta circums-tància es dóna avui a Manresa.

González (vegeu Regió7 d'ahir) afirmava que hi ha "un desajust" de 500.000 euros que "ens permetrien convertir en completes les beques de menjador de més d'un miler d'infants que a hores d'ara no tenen aquesta beca completa". A més, i tot admetre que es beca gairebé tothom que indiquen els serveis socials, afegia que "no arribem a cobrir la necessitat social d'emergència actual". González concloïa que "segur que ens gastem molts diners en coses menys importants".

Llobet va voler respondre ahir González, a qui acusa de "parlar des del desconeixement del que són les realitats concretes", situació, diu Llobet, que "pot provocar alarmisme o confusió". Per parlar sobre la qüestió, Llobet demana "conèixer els fets, les dades reals i els casos concrets".