Manel Jovells, president de La Unió Catalana d'Hospitals i director general d'Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, ha rebut la distinció d'Economista d'Empresa 2015 del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

El guardó li va ser lliurat pel degà de l'entitat, Joan B. Casas, i pel conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, en un acte que va aplegar més de 200 professionals de l'economia i l'empresa en el marc de la vintena edició de la Jornada dels Economistes, la qual se celebrarà el 6 de novembre.

El guardó a Manel Jovells ha estat concedit com a reconeixement de la seva tasca com a director general d'Althaia "per haver aconseguit consolidar la unificació de centres sanitaris de Manresa i convertir-la en una xarxa assistencial i universitària de referència". També s'ha valorat "la seva representativitat com a membre d'un col·lectiu de gestors que ha donat forma al model sanitari català i que ha estat i continua sent un model d'èxit reconegut". El jurat ha tingut en compte la seva presència a la Unió Catalana d'Hospitals, desenvolupada a partir del 2011, "en ple període de crisi econòmica".