La CUP de Manresa ha renegat públicament de qui durant molts anys ha estat la seva cara més visible, Adam Majó.

El detonant ha estat el pròxim nomenament de l'excap de files de la Candidatura com a comissionat per al centre històric, fet que l'actual CUP de Manresa veu completament inadmissible.

La reacció de la CUP ha estat fulminant i ha assegurat que Majó estava violant el codi ètic de la formació rupturista, ja que la militància a l'organització és "incompatible amb el desenvolupament d'un càrrec com aquest en un govern de CDC i UDC".

Ha deixat clar que Majó "ja no és militant de la CUP de Manresa" i que la CUP de Manresa "sempre ens hem mostrat radicalment en contra de la creació de càrrecs de confiança; entenem que aquesta figura hauria d'haver estat escollida a través d'un concurs públic i transparent".

I no només deixa clar que no és militant, sinó que tampoc "forma part de la CUP Manresa, tot i que durant molts anys n'ha estat la cara més visible". Segons la Candidatura, aquest fet pot generar confusió entre les ciutadanes i un posterior "descrèdit cap a una candidatura que sempre ha rebutjat i rebutjarà pràctiques com aquestes, contràries als nostres principis ideològics".

Per la seva banda, l'exregidor de la CUP Adam Majó ha justificat en una sèrie de piulades la seva decisió. "L'estat dels barris vells és el principal problema/oportunitat que té plantejat Manresa", ha afirmat. "Per tasques que requereixen criteri polític, iniciativa pròpia i molta implicació, la lliure designació és l'eina més adequada", ha afegit.