El gestor de continguts Intranetum, de l'empresa manresana Iskra.cat, ha estat seleccionat per la xarxa global StartupBootcamp per entrar al programa d'acceleració de referència mundial. Aquest programa busca facilitar el desenvolupament d'iniciatives d'alt valor afegit per mitjà d'establir relacions entre els seus creadors i empreses punteres del sector com ara Google, Samsung o Amazon.

Una part d'aquest procés d'acceleració es farà mitjançant la presència de la firma manresana al WorldMobile Capital i la possibilitat de fer una presentació del seu producte a la sala principal del FYFN 2016, cita tecnològica de referència que se celebrarà a Barcelona el febrer vinent.

Intranetum, és una plataforma de gestió del coneixement, que permet a les organitzacions generar economia del coneixement, produint sistemes de classificació i predicció de circumstàncies futures. Aquesta eina, doncs, serveix per ajudar les organitzacions a ser més eficients i a prendre millors decisions per al seu desenvlolupament.