A partir d'avui i fins al dia 19 d'aquest mes, les associacions de veïns inscrites en la campanya que impulsa el Pla Comunitari de la Federació d´Associacions de Veïns de Manresa recolliran joguines que faran arribar a la Creu Roja. D´aquesta manera, se sumen a la campanya que anualment organitza l´entitat solidària i que té com objectiu que cap nen de la nostra ciutat es quedi sense una joguina.

Les persones que hi vulguin participar hi han de portar una joguina nova, i que no sigui bèl·lica, ni sexista. A canvi, rebran una invitació per anar a la jornada que tancarà la campanya i que inclourà tres sessions de teatre infantil. Aquest espectacle anirà a càrrec de la companyia deParranda i tindrà lloc a l´Espai Plana de l´Om el dia 19 de desembre amb sessions a les 5, a les 6 i a les 7 de la tarda.

Les associacions inscrites a les quals es poden fer arribar les joguines són: Balconada, Barri Antic, Cal Gravat, Comtals, Cots-Guix-Pujada Roja, Carretera Santpedor, Vic Remei, Mion-Puigbereguer, Passeig i Rodalies, Saldes-Plaça Catalunya, Sant Pau, Sagrada Família, Valldaura i Xup.