El garbuix de cablejat per les façanes que reflexen les fotografies que il·lustren aquesta informació i la imatge de desgavell que transmeten sembla que siguin mereixedores d'algun tipus de mesura correctora. Doncs no: és perfectament legal i compleix totes les normatives.

Les imatges corresponen a un tram de 150 metres del Carrer Mossèn Serapi Farré i són perfectament representatives de la situació general de les façanes. Consultat l'Ajuntament sobre aquesta situació ha informat que el desplegament aeri i per façana de les xarxes de serveis públics (gas, electricitat,telecomunicacions) està permès per la vigent legislació. Pel que fa referència a les comunicacions electròniques, la Llei General de Telecomunicacions faculta a les empreses a fer el desplegament aeri i per façana, quan no sigui possible fer-ho a través de canalitzacions soterrades.

L'Ajuntament disposa d'una ordenança municipal reguladora de les obres, instal·lacions i serveis en el domini públic, que autoritza a fer els desplegaments aeris i per façana complint diverses condicions tècniques.