El Taller «Cançons de tots els temps», impulsat per la regidoria de Gent gran de l'Ajuntament, ha iniciat aquesta setmana el seu programa d'actuacions de Nadal a diversos espais de la ciutat. El taller es desenvolupa des de fa anys i es tracta d'una proposta lúdica i formativa que s'ofereix de manera gratuïta a les persones grans de la ciutat amb la col·laboració d'entitats i casals que volen oferir activitats per a la gent gran.

El taller s'ofereix al llarg de tot el curs escolar i està centrat a formar i difondre el cant, mitjançant el seguiment del calendari festiu. Es proporcionen uns continguts que alternen les cançons tradicionals amb les d'autors, mantenint un repertori adaptat a les festes tradicionals de l'any.

També es potencien les actuacions en l'àmbit de cada barri, ja sigui per les respectives festes a finals de primavera, a principis d'estiu o en altres dates assenyalades com les festes nadalenques. Cada actuació es prepara amb la participació de diversos grups, que poden ser del mateix barri i/o d'altres.

El calendari d´actuacions previstes és el següent: Escola La Llum (s'ha fet avui), Parròquia Esperança de Mion (demà, a les 20.30 hores), Residència Sagrada Família (dilluns, 21 de desembre, a les 16 hores), Centre de Dia Sant Francesc (dimarts, 22 de desembre, a les 10 hores), Hospital Sant Andreu (dimarts, 22 de desembre, a les 16.30 hores), AV Cra. Santpedor (dimecres, 23 de desembre, a les 17 hores), parròquia de Sant Pere Apòstol (diumenge, 27 de desembre, a les 12 hores), Sala Polivalent de la Font dels Capellans (dilluns, 28 de desembre, a les 17 hores) i AV de Valldaura (diumenge, 3 de gener, a les 16 hores).

Actualment, qui vulgui incorporar-se en algun dels deu tallers que s´ofereixen ha de trucar al telèfon 010 i apuntar-se al que més li interessi.