El ple municipal va aprovar per una àmplia majoria de 18 vots a favor (CiU, ERC i PSC) i 6 en contra (CUP, C's i DM) la creació d'un lloc de treball com a càrrec de confiança per exercir la funció de Comissionat del Centre Històric, que recaurà en l'excap del grup municipal de la CUP Adam Majó.

El seu excompany de grup municipal, Jordi Masdeu (CUP), va argumentar el vot negatiu pel fet que "estem en contra dels càrrecs de confiança com ha quedat clar en reiterades ocasions". En el tema del comissionat Masdeu va dir que "la designació a dit és especialment inadequada perquè no es tracta d'un càrrec intern de l'equip de govern sinó estratègic de ciutat".

Andrés Rojo, de C's, va considerar que el càrrec s'hauria d'haver cobert per una "oferta pública" i va demanar si s'era conscient del perfil a l'empresa privada que calia tenir per optar a un sou de 37.800 euros bruts anuals.

Per Democràcia Municipal, Dídac Escolà va criticar "el mètode tancat i opac" de triar la persona per ocupar-lo ja que "qualsevol manresana o manresà hauria de tenir la possibilitat d'optar a aquest lloc de treball".

Antoni Llobet (CiU) va defensar que "un sou de menys de 2.000 euros és una quantitat totalment lògica i plausible" i va destacar que les crítiques eren més "a la forma que al fons" de l'assumpte.