El pessebre vivent del Pont Llarg, a la zona del Poal de Manresa, estrenarà enguany diverses millores. Entre elles tres escenes noves i altres com el mercat romà que es renoven. També se'n reubicaran altres com la zona de jocs on es podrà fer cagar el tió, per fer més àgil l'espectacle, i hi haurà dos concursos. Un per als més petits, que hauran de localitzar on és el caganer, i un altre de fotografia.

Segons Àngels Serentill, de l'organització, "hem anat potenciant de mica en mica el pessebre, l'hem anat polint per fer-lo cada cop més realista i per cuidar els detalls. El més important del pessebre, diu, és que té caliu i que és participatiu. Més de 350 persones el fan possible.

Se celebrarà el dia de Sant Esteve de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Hi haurà una vintena d'escenes que es repartiran entre 6 cases del Poal, al sector de Joncadella, les seves eres i també als arcs de l'aqüeducte del Pont Llarg. L'entrada costa 3 euros i es pot adquirir de forma anticipada al Kursaal. També hi haurà dos punts de venda al pessebre. L'any passat va rebre 2.000 visitants.