Aquesta tarda entra en vigor una nova ordenació provisional de la circulació al sector del Joc de la Pilota, que es mantindrà fins al 7 de gener, i permetrà als conductors provinents del Milcentenari o de Sobrerroca sortir pel carrer del Carme cap a la plaça Infants. La càmera de fotomultes del carrer Sobrerroca, finalment no tornarà a estar activa fins que acabin les obres al sector.

El consistori va acordar ahir amb els comerciants i veïns que fins que finalitzin completament les obres al sector, no s'activaria el control d'accés amb càmera. Tot i així, es demana als conductors que facin el recorregut habitual al sector i limitin el pas cap a la plaça Major per a operacions de càrrega i descàrrega.

Els vehicles que circulin pel carrer Puigterrà de Dalt podran girar a la dreta per baixar pel carrer Llussà i tornar a girar a la dreta cap al carrer de la Dama i novament girar a la dreta per pujar -en sentit contrari a l'habitual- pel Joc de la Pilota. Aquesta és una opció que utilitzaran gairebé exclusivament veïns de la zona, per accedir a pàrquings.

Es mantindrà tallat el sentit de circulació de vehicles de plaça Infants direcció a carrer Joc de la Pilota des de Muralla del Carme.

Els vehicles que circulin per la Muralla del Carme continuaran pels carrers Puigterrà de Dalt, Sant Salvador, Hospital i Sant Andreu per accedir al carrer Sobrerroca.

El 7 de gener començarà la tercera fase de l'obra per refer l'enllaç del Joc de la Pilota amb Sobrerroca.

Renovació integral

Les obres d'urbanització del Joc de la Pilota, que es va iniciar el setembre passat, abasten tota la longitud del carrer així com el lateral est de la plaça Europa.

El seu objecte és renovar i ampliar els elements d'urbanització i les infraestructures de les xarxes de serveis existents, uns treballs que tenen un cost total de 445.830 euros.

Aquesta actuació complementa les recents intervencions realitzades a l'entorn més proper, com són les urbanitzacions del carrer Sobrerroca, el carrer Serarols, la Baixada del Pòpul,la plaça Major, el passatge Amics, la plaça del Carme i la plaça Hospital.