La cavalcada dels Reis d'Orient de Manresa viurà, el pròxim dia 5 de gener, canvis importants. Els Reis, l'Àngel, el Carter Reial i les seves respectives comitives, arribaran a la plaça Major a peu. Les carrosses faran el tradicional recorregut per la Muralla de Sant Francesc, Sant Domènec, passeig de Pere III, plaça 11 de Setembre, Bonavista, carretera de Vic i Muralla del Carme. Aquí, però, hi haurà el canvi. La comitiva dels tres Reis d'Orient baixaran de les seves carrosses a Sant Domènec i faran l'últim tram a peu passant pel Born, el carrer Sant Miquel fins arribar a la plaça Major.

Les obres que es fan al carrer Joc de la Pilota, que no s'han acabat i que és per on passava habitualment la cavalcada fins arribar a l'Ajuntament, han obligat els organitzadors, bàsicament l'Agrupació Cultural del Bages, el Casal de Dansaires i la colla Dintre el Bosc, a buscar alternatives. "Se'ns va ocórrer fer el recorregut a peu amb els personatges principals. És un repte que ens agrada" explica Imma Torrecillas, de l'Agrupació. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, comenta que "serà una prova que potser es consolida", ja que els Reis d'Orient estaran més pròxims a la gent.

A la cavalcada hi haurà 19 carrosses i hi participaran 900 persones. Començarà a les 6 de la tarda a la muralla de Sant Francesc, i s'acabarà a la plaça Major, on hi haurà sorpreses que l'organització no ha volgut revelar. És previst que duri entre dues hores i dues hores i mitja.