El Campi Qui Jugui ha començat amb força. En només els dos primers dies d'obertura, diumenge i aquest dilluns, ja hi han passat un total de 1.982 infants, una xifra que representa un 43% d'augment respecte l'any anterior, en què la xifra de visitants els dos primers dies va ser de 1.378.

El Saló de la Infància i la Joventut de Manresa celebra els trenta anys oferint jocs, activitats i un munt de propostes lúdiques a infants i adolescents durant les vacances de Nadal. Els dos primers dies ha rebut 1.982 visitants (1.002 diumenge i 980 dilluns), xifra que representa el 43% més que els mateixos dies que l'any anterior, 1.378 (621 el primer dia i 757 el segon). El certamen té lloc al complex del Vell Congost i es durà a terme fins al 4 de gener, cada dia, de les 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre.

La trentena edició Campi es va obrir diumenge a la tarda, amb l´assistència de la regidora de Participació i Joventut, Àuria Caus, i el president de l´Associació Campi Qui Jugui, Jordi Santamaria. Caus ha considerat molt positives les primeres xifres de participació, i ha remarcat que una bona part de l'èxit ve donat pel fet que els nens i nenes «s´han fet seu el Campi», ja que ha estat el Consell d'Infants qui ha triat el tema d'enguany (la investigació científica i policial). Segons la regidora, l'emplaçament al Vell Congost està consolidat i funciona perfectament, i «les activitats a l'exterior tenen molt potencial, cada any es van aprofitant més. Les activitats queden molt repartides entre dins i fora, i el nivell d'acceptació és molt alt».