La caravana de vehicles d'emergència que aquest dilluns a la tarda ha posat el punt i final al Campi qui Jugui ha generat més d'un maldecap al centre de Manresa. I és que diversos ciutadans, al veure la desfilada dels cotxes equipats amb les llums i els distintius d'emergència i els problemes de circulació han temut que no hagués passat alguna desgràcia. Afortunadament, tot ha sigut una falsa alarma.

La caravana ha sortit del Palau Firal a 2/4 de 5 de la tarda i ha passat per diferents carrers de Manresa fins a arribar al Vell Congost, on ha tingut lloc el Campi qui Jugui.

Aquest any, el saló infantil ha girat entorn de la investigació policíaca i algunes de les activitats han tingut aquest eix temàtic. A part de la caravana, també hi ha hagut la presència dels bombers, que han fet diverses demostracions, i de la IPA (International Police Association) Bages. Aquest any, a més a més, s'ha celebrat la 30a edició del Camp qui Jugui.

Tot i que no s'ha fet cap acte especial per celebrar les tres dècades de certamen, el president de l'associació afirma que es mostra "molt satisfet" de com s'ha desenvolupat la present edició i afegeix que "durant aquests 30 anys, el Campi qui Jugui s'ha erigit en un dels salons de la infància de referència a la Catalunya Central".

A falta que es confirmin les xifres de visitants, els responsables del certamen esperen que aquest any el nombre d'assistents sigui lleugerament superior al de l'any passat, quan hi van passar unes 13.000 persones.