La CUP a Manresa ha fet públic un comunicat en el qual accepta com a legítima la decisió de l'organització de dir no a la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat, i "ens reafirmem en aquesta". L'organització opina que la figura de Mas és "una trava per avançar" cap a la sobirania, i un "obstacle" per guanyar terreny a l'unionisme.

També accepta les veus discordants que hi ha dins l'organització respecte la decisió presa. Per aquest motiu la CUP de Manresa insta a tota la militància i el seu entorn proper "a construir nous ponts d'entesa, tot apostant per l'autocrítica col·lectiva en els espais de debat corresponents". Considera que per afrontar amb garanties els reptes polítics imminents és imprescindible "cohesionar internament la CUP".

Finalment denuncia que han estat objecte d'una pressió mediàtica i se solidaritza amb la dirigent de l'organització, la sallentina Anna Gabriel, pels insuts que ha rebut.

L'assemblea territorial de la CUP a la Catalunya Central, de la qual forma part Manresa, va enviar quatre representants amb dret a vot al Consell Polític. A la reunió que van fer abans del consell a Artés es va evidenciar la divisió interna dins l'organització. Dos van votar a favor de la investidura i dos ho van fer en contra.