Manresa és un dels pocs llocs del país on es pot trobar el litre de gasolina més barat (per sota de l'euro), però, paradoxalment, a la mateixa comarca del Bages hi ha les tres estacions que tenen el preu de la gasolina més car de tot Catalunya: són les dues del polígon de Santa Anna, als termes de Sant Fruitós i Santpedor, i la de Súria. Totes tres són les úniques del país on el preu per litre supera ara els 1,20 euros.

Així consta a la web de preus de carburants del ministeri d'Indústria, que s'actualitza diàriament. Pel que fa a dièsel, segons les mateixes dades, aquestes tres estacions, de la cadena Repsol, també es troben entre les deu gasolineres amb el preu més alt de Catalunya: el tenen a 1,04 i a 1,02 euros el litre, només superades per benzineres de Tarragona, Bellver de Cerdanya i Montseny.

Són algunes de les curiositats que presenten la diferència de preus entre les gasolineres tradicionals i les de baix cost, on no hi ha personal. En tot cas, unes i altres han registrat durant les darreres setmanes un descens espectacular dels preus a causa de la disminució del valor del cru.

En el dièsel, al Bages i al Moianès és possible trobar el litre per sota dels 80 cèntims: a les estacions de la cadena BonÀrea de Manresa i Moià i a l'estació Rovira de Manresa, totes sense treballadors. A l'Anoia, també és possible trobar aquest preu a les gasolineres de BonÀrea. El dièsel més barat de tot Catalunya, però, es troba a l'Alcampo de Sant Boi de Llobregat, amb un preu de 0,774 euros el litre. Aquesta estació també té la gasolina més barata: 0,975 euros. Al Bages i al Moianès, la gasolina només es troba per sota de l'euro a les BonÀrea de Manresa i de Moià i a la Rovira de Manresa.