La Copa Cangur de matemàtiques a la Catalunya Central ha tingut com a primer classificat el grup de l'institut Llobregat de Sallent format per Symon Josef Libuszowski, Jordi Arenas, Àlex Roldán, Pau Mesegué, Pol Pérez, Joan Garcia i Patriot Bajraliu.

El segon ha estat l'institut Cardener de Sant Joan de Vilatorrada, format per Carles Roch, Adrià Güell, Júlia López, Anna Fàbregas, Mariona Casado, Miranda Fernández i Maria Fernàndez.

La tercera posició ha estat per a l'institut Pere Borrell de Puigcerdà, format per Sílvia Contel, Oriol Fernández, Roxana Cencansciuc, Mireia Puig, Joan Bertran, Pol Pastor i Marc Pallé.

És la primera vegada que la Copa Cangur s'ha celebrat a Manresa. Hi han participat 17 equips de 6 centres diferents. Durant una hora han resolt problemes matemàtics i han anat lliurant les respostes tan aviat com els era possible. En acabar, s'han proclamat els guanyadors i s'ha donat un petit detall als primers classificats.

Els equips més destacats aniran a la fase final de Catalunya de la Copa Cangur, i també hi ha la possibilitat de participar en la fase internacional a Itàlia.