En relació amb la moció del Consell Comarcal del Bages en què sol·licita a la Generalitat que garanteixi beques de menjador a tots els infants en situació de vulnerabilitat, el govern municipal de Manresa ha volgut recordar que, en el cas de la capital del Bages, durant aquest curs escolar la xifra d'alumnes que rep el 100% de la beca menjador és del 50% del total d'alumnes becats.

En concret, en relació al curs anterior, s'ha incrementat de 178 a 515 (més d'un 175%) la quantitat de nens que reben aquesta cobertura total de la beca. Per tant, amb el finançament de Generalitat i Ajuntament, a Manresa hi ha 1.035 alumnes que tenen beques de menjador, dels quals 515 reben el 100% de l'import.

Tenint en compte que es treballa amb criteris unificats a nivell de totes les comarques del país, l'Ajuntament es posa específicament al servei del Consell Comarcal del Bages per analitzar la casuística concreta de la comarca i manifesta el seu ferm compromís de continuar treballant amb actitud constructiva amb la resta d'administracions implicades.