Coincidint amb la primera visita a Manresa de Carles Puigdemont com a President de la Generalitat, el grup municipal del PSC li va fer arribar un document en el qual detalla les que considera que són les tres principals prioritats de la ciutat.

La primera prioritat que fixa el PSC és l'emergència social i la creació de llocs de treball "per atendre totes les necessitats encara creixents de la desigualtat generada per la crisi", explica el cap de files socialista, Felip González.

Específicament demana ajut per omplir de contingut industrial tecnològic -i, per tant, de nous llocs de treball per a una ciutat amb 7.000 persones en atur- el polígon del Parc Central, "que vam crear fa deu anys des de la col·laboració públic i privada i que la precipitada crisi ens ha deixat massa erm d'activitat".

En segon lloc esmenta la C-55, per a la qual recorda que el desdoblament de la carretera o el rescat de l'autopista són la solució donat que "els descomptes acabats d'implantar es consideren insuficients des del territori per resoldre l'atzucac. I les obres actuals en el tram més proper a Manresa milloraran l'estadística de mortaldat en sinistres, però suposaran també l'inconvenient de més pèrdua de fluïdesa de trànsit".

Per acabar, esmenta que Adif havia d'invertir 5 milions a l'estació de la Renfe "dels quals no se'n sap res, tot i que haurien d'estar ben a punt per a executarse", i que amb una actualització d'horaris i la reorganització del servei de la R4 es podria escurçar el trajecte amb Barcelona uns valuosos minuts.