Els responsables de l'Associació de Veïns del Barri Antic estan molestos perquè el carrer de Sobrerroca no és exclusivament per a vianants i consideren que l'Ajuntament hauria d'haver canviat la ubicació de la càmera de fotomultes per evitar que els cotxes hi puguin passar. Aquest carrer -un dels més importants del nucli històric i que connecta amb la plaça Major- és preferentment per a vianants, però hi poden circular cotxes.

L'Ajuntament havia plantejat canviar de lloc la càmera i situar-la al xamfrà dels carrers de Sobrerroca i del Joc de la Pilota amb la intenció d'evitar que vehicles que no fossin de clients, veïns o comerciants de la zona poguessin accedir-hi, però finalment se'n van desdir. "Nosaltres preferíem aquesta opció. L'Ajuntament ens va assegurar en les converses que manteníem que aplicarien aquesta fórmula", afirma a Regió7 la presidenta de l'associació de veïns, Anna Martínez. Els responsables de l'entitat acaten amb disgust la darrera decisió i es mostren escèptics sobre el seu funcionament.

El carrer de Sobrerroca enfronta veïns i comerciants, ja que els botiguers no s'acontenten només que sigui preferentment per a vianants -tot i que hi poden circular-hi vehicles- i voldrien que els cotxes hi passessin sense cap mena de restriccions. Opinen que així els negocis d'aquest indret de la ciutat se'n beneficiarien. La presidenta veïnal argumenta a favor seu que els barris antics ben cuidats d'altres ciutats i que atrauen gent són exclusivament per a vianants. "Els espais on només hi poden passar els ciutadans són cada cop més demandats. Creiem que això seria beneficiós per a la ciutat en general, i també per als botiguers", afirma. Creu d'aquesta manera que els veïns i habitants de tota la ciutat hi podrien passejar i fer les compres amb més tranquil·litat. "El fet que els vianants hagin de compartir el carrer amb els vehicles és estressant. A part, des del cotxe no pots mirar els aparadors perquè passen ràpid", expressa la representant veïnal.