L'únic regidor d'Unió Democràtica de l'Ajuntament de Manresa, Miquel Davins, que ha estat exclòs del govern després del pacte entre Convergència i Esquerra, podria tenir grup municipal però sense el nom del partit.

Davins ha sol·licitat a la Secretaria General de l'Ajuntament formar un grup propi, el d'Unió. S'estudia si hi tindria dret, ja que es va presentar a les eleccions dins la llista de Convergència i Unió (veure Regió7 d'ahir).

El grup mixt està pensat per a regidors i regidores que no hagin quedat integrats en cap grup municipal. Si en tingués, podria participar en totes les activitats de l'Ajuntament en les mateixes condicions que la resta de grups. És a dir, podria assistir a comissions informatives i juntes de portaveus, a més a més de la dotació econòmica municipal. Això sempre que en formi part només ell sol o amb algú de la seva mateixa formació. Si hi anés a parar un regidor d'un altre partit, s'haurien de repartir les funcions.

Una altra possibilitat que hi ha damunt la taula és que Davins quedi com a regidor no adscrit. En aquest cas, la seva funció es limitaria a l'assistència als plens .