L'entitat naturalista manresana Meandre ha iniciat una campanya de recollida de signatures per demanar la retirada del projecte de construir un hotel, una benzinera, un aparcament de camions i un restaurant tocant al parc de l'Agulla. Els terrenys on es vol fer aquest complex pertanyen al municipi de Sant Fruitós de Bages, que en l'avanç del Pla general d'Ordenació que ha aprovat l'Ajuntament contempla aquest projecte.

Meandre argumenta que es vol construir en sòl urbanitzable d'especial protecció, i defensa que va contra l'interès general. Considera que no es prestaran serveis de lleure al parc, sinó que l'únic que es vol és treure profit lucratiu i privat del trànsit de camions que passen per l'eix Transversal. Afirma que la proposta va contra es valors naturals i ambientals del parc i el seu entorn, i que tindria un impacte negatiu en el paisatge.

També diu que la proposta és contrària al projecte d'ordenació i ampliació del parc de l'Agulla, i recorda que els anys 90 la Direcció General d'Urbanisme va aturar l'inici de la construcció d'un hotel sense llicència coincidint amb el moviment ciutadà que es va mobilitzar per protegir el parc.