Aquest dimarts s'han donat per finalitzats els treballs i els talls de trànsit al carrer del Joc de la Pilota. Les obres han consistit en la millora de la plaça dels Drets, a l’enllaç entre els carrers del Joc de la Pilota i Sobrerroca.

Al llarg d’aquesta setmana, culminaran alguns treballs complementaris que resten en aquest indret com ara la instal·lació de la senyalització definitiva i d’alguns elements de mobiliari per tal que entri en servei completament el cap de setmana.

Un cop reestablerta la circulació, la mobilitat del carrer es torna a la situació anterior a les obres. Així, el pas de vehicles s'ordena:

Els carrers Infants (de pl. Infants a carrer Carme), Joc de la Pilota, Dama i Llussà es regulen com a carrers de prioritat invertida (prioritat per a vianants amb límit de velocitat per a vehicles de 20km/h).

Els sentits de circulació d’aquests vials són:

Carrer dels Infants, entre pl. Infants i carrer Carme: en doble sentit de circulació.

Carrer del Joc de la Pilota: en sentit únic de carrer Infants a pl. dels Drets - c. Sobrerroca

Carrers de Dama i de Llussà: en sentit únic de carrer del Joc de la Pilota carrer Puigterrà de Dalt

També s’ha restablert la regulació de trànsit en format d'illa de vianants del carrer Sobrerroca a partir del passatge Amics (control fotogràfic d’accés), i el sentit de circulació de vehicles habitual del carrer Cap del Rec, de plaça Major a pl. del Carme.

Es manté el canvi de sentit del carrer de Puigterrà de Dalt, tram entre els carrers de Flors de Maig i Sant Salvador, reforçant la pacificació del trànsit de vehicles (carrer de prioritat invertida) amb la instal·lació de mobiliari urbà (jardineres).

S’ha restablert el sentit de circulació habitual de vehicles pel carrer Sant Salvador, de carrer Hospital a carrer Puigterrà de Dalt.