Els regidors a l'oposició de l'Ajuntament de Manresa cobren entre 1.012 euros bruts mensuals, el que en rep menys, i 1.333, també bruts, el que més. Dels 666.000 euros a l'any bruts que costen els 25 regidors del consistori, 130.050 corresponen els 9 de l'oposició: els tres de la CUP, tres del PSC, dos de Ciutadans i el regidor de Democràcia Municipal, la marca municipal de Podem. A aquests s'hi ha afegit el representant d'Unió, Miquel Davins, que serà regidor no adscrit (vegeu pàgina 6).

Els regidors de l'oposició no cobren cap sou fix, sinó retribucions que es calculen per l'assistència a plens i a comissions. Tenen un topall de 16.000 euros bruts a l'any. Encara que a algun regidor li toqués cobrar més no pot sobrepassar aquesta quantitat.

Per assistir a un ple els regidors de l'oposició reben 800 euros; 250 per anar a una junta de portaveus i 250 per una comissió informativa. A llarg de l'any hi ha 11 plens municipals, un cada mes tret de l'agost; 11 juntes de portaveus, que són prèvies a la celebració del ple; i 44 comissions informatives. A més a més s'ha de tenir en compte que és habitual que s'hagin de celebrar convocatòries extraordinàries. En aquest cas es paga 200 euros per ple; 250 per cada junta de portaveus extraordinària i 100 per cada comissió informativa, també extraordinària. El més habitual és que cada any se celebrin 2 reunions de cada.