La segona jornada de la 19a Fira de l'Aixada de Manresa s'acomiadarà aquest vespre amb una nova tongada de ruixats que aquesta tarda i vespre no han fet tant mal com ahir. Sobretot al matí, la fira i el mercat medieval han recuperat l'ambient d'altres anys.

Al voltant de les 4 de la tarda, han començat a caure algunes gotes al centre històric de la ciutat, però això no impedeix que les activitats continuïn, com el propi ajuntament s'ha encarregat de difondre a través del seu perfil a Twitter. Tampoc no han aturat l'activitat les que han caigut a les 6 i a les 7 de la tarda altra cop, llevat d'alguna actuació molt puntual.

Ahir, per culpa de la pluja, es van haver d'anul·lar les actuacions a partir de 3/4 d'1 del migdia i de 1/4 de 8 del vespre. La resta es van fer, en part, per la bona predisposició de les entitats locals i de fora que participen en l'esdeveniment, que no van abaixar els braços i van voler demostrar la seva implicació en la festa, igual que les 200 parades repartides pel centre històric.

La fira té lloc al centre de la capital del Bages. Van néixer ara fa 19 anys com un complement de la Festa de la Llum però aviat va agafar personalitat fins a convertir-se en un acte amb entitat pròpia que ha anat millorant al llarg del temps i que combina les actuacions i espectacles amb la venda de productes artesans i d'alimentació.