La fira Fora Stocks de Manresa + Comerç de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa celebrarà aquest diumenge la seva vintena edició. Durant tot el dia una quarantena de parades s'instal·laran al primer i al segon tram del passeig de Pere III de Manresa amb productes de tota mena, bàsicament moda i complements, per posar punt i final a les rebaixes d'enguany. També hi haurà petits electrodomèstics, bijuteria i parades d'alimentació. Aquests s'instal·laran al primer tram del Passeig, i al segon hi haurà vehicles d'ocasió.

Complir 20 anys "vol dir que la fira funciona i agrada" assegura el president de Manresa + Comerç, Jaume Pont. "Suposa el final de les rebaixes i fer net per començar la nova temporada". Per participar al Fora Stocks cal ser membre de la Unió de Botiguers.

A Crist Rei hi haurà inflables, ponis i una tracció de fira per als més petits, perquè la fira tingui un ambient familiar. Funcionarà de les 11 del matí a 2/4 de 9 del vespre, i coincideix amb la Fira del Disc que es durà a terme tot el cap de setmana.