Manresa és entre les primeres 75 ciutats de tot l'estat -12 de les quals a Catalunya- que iniciaran en breu obres de transformació de les seves oficines de Correus en botigues comercials amb la denominació Tu Correos.

Segons fonts de la companyia, pel que fa a la capital del Bages, estan pendents només dels permisos per tirar endavant l'actuació els propers dies. En aquesta primera fase del projecte, Correus està implantant el nou model d'establiment, a banda de Manresa, a les sucursals 1, 20, 27 i 32 de Barcelona, les oficines principals de Tarragona, Sabadell, Terrassa, Cornellà i Mataró i l'oficina de Rubí i Vilanova i la Geltrú.

Les obres també comportaran un canvi substancial del concepte d'establiment, que evolucionarà de ser oficina postal tradicional a convertir-se en establiment comercial, amb la denominació Tu Correos, orientada a oferir "una atenció més àgil, nous articles que podran variar en funció de l'opinió i acceptació del client, i la disponibilitat de serveis les 24 hores del dia, set dies la setmana". La principal novetat serà "la simplificació de processos i l'eliminació de formularis impresos", que afavorirà que els clients puguin decidir preparar els enviaments i tramitar-los mitjançant tauletes tàctils a la seva disposició.