És la capital i la ciutat més poblada de la Mancomunitat de Massachusetts, però això no li impedeix tenir una tarifa de zona blava notablement més econòmica que la de Manresa. Es tracta de la ciutat de Boston, que amb més de 600.000 habitants fa pagar per aparcar una hora en un dels aparcaments rotatius 1,14 euros (1,25 dòlars). Aquest és l´exemple més sorprenent que s´extrau de la comparativa que aquest diari fa amb els preus de zones blaves de ciutats d´arreu del món.

Andorra la Vella, la capital del Principat, amb una població molt inferior a la de Manresa però amb una elevada capacitat d´atracció turística, també ofereix una tarifa molt més barata: una hora d´aparcament regulat costa un euro.

La resta de ciutats amb què Regió7 ha comparat els preus de les zones d´aparcament regulat tenen unes tarifes més elevades al nucli, però sempre ofereixen preus més econòmics a les àrees més allunyades del rovell de l´ou.

La destinació turística més visitat d´Austràlia, la ciutat de Gold Coast (estat de Queensland), té àrees d´aparcament regulat amb preus diferents segons la demanda. Per aparcar a la zona més visitada, la Surfers Paradise, el visitant ha de desembutxacar 2,28 euros (3,40 dòlars australians); per estacionar en altres indrets amb una demanda mitjana ha de pagar 1,94 euros (pràcticament el preu manresà); i per fer-ho a les zones més perifèriques, 0,67 euros.

A l´americana Chicago (la tercera ciutat d´Estats Units) aparcar als espais d´estacionament regulat més cèntrics no és barat. 5,9 euros l´hora costa una hora d´aparcament al Chicago Loop, un barri del districte financer; 3,64 euros val una hora als voltants d´aquest districte; i a la resta de la ciutat, cal abonar 1,82 euros (inferior al preu de Manresa).

A Londres, aparcar a la City és un luxe: costa 4,8 lliures esterlines l´hora, que equivalen a 6,09 euros. París també té unes tarifes molt elevades: cal desembutxacar 4 euros per una hora d´aparcament de zona blava al centre; i 2,40 euros, a la perifèria de la capital.

Finalment, la ciutat alemanya de Stuttgart, que té 612.441 habitants, ofereix tres tipus de tarifes en funció de la demanda. A la part més cèntrica de la localitat aparcar una hora -de fet, és el temps màxim permès- costa 3,50 euros. En canvi, fer-ho als voltants del centre durant 60 minuts val 0,75 euros, com estacionar als barris, on els primers 30 minuts són gratuïts. Als voltants del centre de Stuttgart es pot aparcar un màxim de 14 hores seguides (a un preu de 7,20 euros); i als barris de la ciutat, el temps màxim permès d´estacionament regulat és de 2 hores, que costen 1,50 euros.